Pràctiques de vela

Són pràctiques optatives per a obtenir les titulacions, pero necessàries per conseguir la habilitació de navegació a vela.

A bord del nostre elegant veler de 10 metres d'eslora, governat pel nostre patró, pots realitzar les pràctiques de mar homologades que són necessàries per a navegar a vela amb les diferents titulacions. Salpem del Port d'Aiguadolç (Sitges, Barcelona).

Pots fer les pràctiques de vela quan prefereixis, abans o després d'haver aprovat la teoria, l'única condició és que no passin més de 2 anys entre ambdues dates.

Les pràctiques es realitzen a Sitges amb port base en Aiguadolç i estan homologades per la Direcció general de la Marina Mercant i per la Generalitat. Es realitzen en grups reduïts.

Les pràctiques de vela optatives que són necessàries per a obtenir la capacitació de governar embarcacions de vela per a cada titulació suposen 16 hores de pràctiques addicionals.

Preu: 22o€

Són les pràctiques necessàries per a ampliar les atribucions del P.E.E.

Les persones que ja disposin del títol P.E.E., podran optar a l'habilitació per navegar de la península a Balears i ampliar l'eslora màxima de les embarcacions que poden governar fins a 24 metres. Per a això, només han de realitzar una sortida pràctica de 24 hores de navegació contínua.

Aquestes pràctiques s'organitzaran en divendres o dissabte amb els següents horaris i trajectòries:

• En divendres, salpant de Sitges a les 22 hores rumb a Cambrils o Torredembarra, per a salpar de nou i tornar A Sitges a les 22 hores del dissabte.

• En dissabte, salpant de Sitges a les 10 hores rumb Cambrils o Torredembarra, per a salpar després i tornar A Sitges a les 10 hores del diumenge.

Preu: 330€